Avtografika

Polepitev vozila
Avto nalepke

Kaj je avtografika?

Avtografika je pojem, ki označuje polepitev vozila z nalepkami, pa najsi gre to za poslovno vozilo ali vozilo za osebno rabo. Polepitev avtomobila spada glede na učinkovitost med cenejše načine za promocijo podjetij (brandinga) in izdelkov. Z dobro idejo, prilagojeno vašim željam bo vaše vozilo delovalo kot promotor, kjerkoli se nahajate.

Kakšen je postopek izdelave avtografike?

Glede na želje in potrebe, vam vozilo opremimo z napisi, logotipi in fotografijami v modernem dizajnu (napisi, car wrapping, car tattoo). Po dogovoru vam izdelamo fotomontažo, kjer boste videli končni izgled vašega vozila. Pri pripravi in oblikovanju avtografike upoštevamo vsa pravila vašega CGP-ja in vam svetujemo glede uporabljenih materialov glede na to ali gre za permamentno označbo vozil ali le za začasno oglaševalsko akcijo.

Zakaj Studio Vizual?

Smo zelo izkušena ekipa in smo grafično opremili že mnogo različnih vozil. S svojimi izkušnjami vam bomo lahko najbolje svetovali in pomagali najti najboljšo rešitev. Lepimo tako na ravne, kot tudi na ukrivljene površine in temu prilagajamo tudi materiale.

Uporabljamo kvalitetne samolepilne folije, ki so odporne na vremenske vplive (UV in vodoodporna) in so seveda odporne tudi na pranje. Ne moremo pa jamčiti za mehanske poškodbe (odrgnine, karamboli, vandalizem, agresivne kemikalije, …).

V preteklosti smo grafično opremili že vrsto vozil kot so:


Uporabljate vozilo tudi za osebno rabo?

Za vse, ki uporabljate svoje vozilo tako za poslovno kot tudi za osebno rabo, lahko izdelamo magnetne nalepke, ki jih lahko poljubno odstranjujete in prestavljate na svojem vozilu.

 

 

Nekatera izmed naših del